Έφτασε η στιγμή να αντικαταστήσεις την κούνια του μωρού σου με ένα μεγαλύτερο κρεβάτι; Καθώς τα σχολικά χρόνια πλησιάζουν, θα πρέπει να διαμορφώσεις έτσι τον χώρο ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες του παιδιού μελλοντικά.

Στο σημερινό “χαζεύοντας σπίτια”, βρήκα ένα διαμέρισμα -loft – στο Σικάγο, το οποίο στεγάζει ένα νεαρό ζευγάρι και το ημίαιμο Σνάουτσερ τους.

Εγκαινιάζω την ενότητα με αφορμή την απόλυτη χαλάρωση που μου προσφέρεται “χαζεύοντας σπίτι”.

Το έργο είναι αποτέλεσμα ριζικού επανασχεδιασμού υφιστάμενου διαμερίσματος εμβαδού 125 m².

Η κουζίνα είναι το μόνο δωμάτιο που μπαίνει εμπόδιο ανάμεσά σας και την απόλυτη γιορτινή διάθεση; Μπορείτε να τη στολίσετε και μάλιστα αποφεύγοντας τους (κιτς) διακοσμητικούς σκοπέλους.

Τα φυτά στο μπάνιο είναι μια από τις πιο νέες τάσεις στη διακόσμηση των σπιτιών και υπάρχουν πολλοί και καλοί λόγοι για να υιοθετήσετε και εσείς αυτή τη νέα τάση.

H Ευρώπη ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο σύμφωνα με το πρότζεκτ του νορβηγικού αρχιτεκτονικού γραφείου Snøhetta.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρίσκεται στην Αίγινα, λόγω μουσικής παράστασης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…