Σελίδα 1 από 11
Μία νέα έρευνα με τίτλο "Why Night Owls Are More Intelligent" αποδεικνύει πως οι άνθρωποι που έχουν τον έλεγχο στο πότε κοιμούνται και πότε ξυπνούν, είναι πιο έξυπνοι.
Η Οσία Θεοδώρα η εν Αλεξανδρεία (11 Σεπτεμβρίου) παντρεύτηκε, εμοίχευσε, ντύθηκε άντρας με το όνομα «Θεόδωρος» και μπήκε σε ανδρικό μοναστήρι.
Τα αγαπημένα μας Harrods, για λίγες μόνο στιγμές έδειχναν (ορισμένες) επώνυμες τσάντες, διαθέσιμες προς πώληση σε απίστευτες τιμές (από 1000 λίρες μόλις 5)!
«Δεν έχω λόγια για αυτές τις φανταστικές μπότες! Με έχουν βολέψει τόσο πολύ, και ειδικά τώρα τις γιορτές θα τις φοράω συνέχεια.
Η τελευταία πρόταση μιας ετικέτας καθαριστικού τουαλέτας έγινε viral, καθώς αποκάλυψε μια από τις αγαπημένες συνήθειες των ανθρώπων.
Εάν όταν σκέφτεστε τη γιαγιά σας ή την αγαπημένη στιλάτη θεία, σας έρχεται στο μυαλό μία εικόνα της με ένα μεταξωτό φουλάρι τότε καλώς ήρθατε στο άρθρο μου.
Τον γνωρίσαμε μέσα από το Sex and the city και είχε καταφέρει να κλέψει την καρδιά όχι μόνο της Κάρυ, αλλά και των εκατομμυρίων τηλεθεατριών.
Σελίδα 1 από 11

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

PARENTBOOK.GR

Μια μοντέρνα οικογένεια βάφει τα στερεότυπα με το χρώμα που της ταιριάζει. 

Το parentbook.gr είναι μια ιστοσελίδα για όλες τις οικογένειες. Εκείνες που έχουν παιδί, εκείνες που βιώνουν εγκυμοσύνη, δεν έχουν παντρευτεί, εκείνες που δεν θα παντρευτούν ποτέ. Γονείς, singles, κατοικίδια, όλοι μια παρέα εδώ, επιλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. More details…